MyOpticOnline - магазин за диоптрични и слънчеви очила
Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България за всяка една поръчка на стойност над/или 50,00лв. 

Вижте още в Доставки и Плащане.

Включени стъкла

Всяка една диоптрична рамка включва в цената си бели еднофокусни сферични стъкла Eco 1.5 с твърдо покритие Safe. Прочетете повече за включените стъкла към рамките тук.

Пробвай онлайн

Уникално! „Сложете“ очилата и вижте как ще изглеждате с тях!

Прикачете Ваша снимка, намираща се на компютъра Ви или направете нова с уебкамера.

Можете да сравнявате измежду няколко избрани снимки и/или рамки.

Много е лесно, само следвайте указанията тук.

 

 

            

bg
0

За нас

Какво повече Ви е необходимо? Прегледайте нашия сайт, обадете ни се или ни намерете във Facebook. Винаги се радваме да чуем нашите клиенти.

MyOpticOnline е първата напълно специализирана и автоматизирана онлайн оптика в България. Разработвахме този сайт в продължение на 3 години, за да можем да Ви предоставим един изключително лесен и удобен начин на пазаруване, докато седите пред компютъра си. Покупката на диоптрични очила може да се окаже сложен процес. Скъпо е, изисква време и почти винаги е свързано с чувство на неувереност. Но ние в MyOpticOnline правим онлайн покупката на очила лесна, бърза и приятна. При нас работят професионални оптици с дългогодишен опит, които следят всеки един процес, за да можете да бъдете сигурни, че новите Ви очила ще бъдат изцяло съобразени с всички оптични изисквания. Не работим с посредници, всички процеси се извършват при нас, включително и монтажите на лещите за очила. Това ни дава възможност да Ви предложим ниски цени без да правим компромис с качеството.

Основната цел на MyOpticOnline е да Ви предложи бърз и надежден избор на нови очила. Не губите време да посещавате оптични магазини, за да поръчвате очила и няколко дни след това отново да се връщате, за да си ги получите. Ние се грижим за доставката на очилата до желания от Вас адрес, пестейки Ви време и пари.

Много е лесно! Изберете слънчеви очила или диоптрична рамка. Вижте как Ви “стоят” на лицето чрез “Пробвай онлайн”, прикачете рецепта и потвърдете желаните от Вас стъкла. Всичко това за няколко минути.

Ще положим всички необходими грижи да останете доволни. Доверете ни се!

Обадете ни се
0892 222 029
Пишете ни Как да поръчам очила онлайн? Често Задавани Въпроси Принт Пробвай Промо