MyOpticOnline - магазин за диоптрични и слънчеви очила
Безплатна доставка

Доставките се извършват единствено с куриерска фирма Speedy!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България за всяка една поръчка на стойност над/или 60,00лв. 

Вижте още в Доставки и Плащане.

Включени стъкла

Всяка една диоптрична рамка включва в цената си бели еднофокусни сферични стъкла Eco 1.5 с твърдо покритие Safe. Прочетете повече за включените стъкла към рамките тук.

100% автентичност

Зад този сайт стоят професионални консултанти оптици и оптометристи с дългогодишен опит. Тук ще намерите висок стандарт на обслужване, качество и надеждност. Очилата са 100% оригинални с доказан произход, диоптричните стъкла са от най-високо качество, а слънчевите очила са със 100% UV защита. Имаме над 20 годишен опит в оптичния сектор, затова можете да разчитате на качествено обслужване и професионално решение на всяка Ваша зрителна нужда.

 

 

            

bg
0

За нас

Какво повече Ви е необходимо? Прегледайте нашия сайт, обадете ни се или ни намерете във Facebook. Винаги се радваме да чуем нашите клиенти.

MyOpticOnline е първата напълно специализирана и автоматизирана онлайн оптика в България. Разработвахме този сайт в продължение на 3 години, за да можем да Ви предоставим един изключително лесен и удобен начин на пазаруване, докато седите пред компютъра си. Покупката на диоптрични очила може да се окаже сложен процес. Скъпо е, изисква време и почти винаги е свързано с чувство на неувереност. Но ние в MyOpticOnline правим онлайн покупката на очила лесна, бърза и приятна. При нас работят професионални оптици с дългогодишен опит, които следят всеки един процес, за да можете да бъдете сигурни, че новите Ви очила ще бъдат изцяло съобразени с всички оптични изисквания. Не работим с посредници, всички процеси се извършват при нас, включително и монтажите на лещите за очила. Това ни дава възможност да Ви предложим ниски цени без да правим компромис с качеството.

Основната цел на MyOpticOnline е да Ви предложи бърз и надежден избор на нови очила. Не губите време да посещавате оптични магазини, за да поръчвате очила и няколко дни след това отново да се връщате, за да си ги получите. Ние се грижим за доставката на очилата до желания от Вас адрес, пестейки Ви време и пари.

Ще положим всички необходими грижи да останете доволни. Доверете ни се!

Обадете ни се
0892 222 029
Пишете ни Как да поръчам очила онлайн? Често Задавани Въпроси Принт Пробвай Промо