MyOpticOnline - магазин за диоптрични и слънчеви очила
Безплатна доставка

Доставките се извършват единствено с куриерска фирма Speedy!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България за всяка една поръчка на стойност над/или 60,00лв. 

Вижте още в Доставки и Плащане.

Включени стъкла

Всяка една диоптрична рамка включва в цената си бели еднофокусни сферични стъкла Eco 1.5 с твърдо покритие Safe. Прочетете повече за включените стъкла към рамките тук.

100% автентичност

Зад този сайт стоят професионални консултанти оптици и оптометристи с дългогодишен опит. Тук ще намерите висок стандарт на обслужване, качество и надеждност. Очилата са 100% оригинални с доказан произход, диоптричните стъкла са от най-високо качество, а слънчевите очила са със 100% UV защита. Имаме над 20 годишен опит в оптичния сектор, затова можете да разчитате на качествено обслужване и професионално решение на всяка Ваша зрителна нужда.

 

 

            

bg
0

Доставка и плащане

Начини на плащане

Цената на Поръчката може да бъде заплатена по един от следните начини:

 • Плащане през ePay Standard: Плащането се извършва чрез банкови карти, регистрирани в портала https://www.epay.bg;
 • Банков превод: Плащането се извършва чрез превеждане на дължимата сума по банковата сметка на Доставчика, посочена по-долу, както и във формата за плащане – „Завършване на поръчка” (при избор на тази опция). Заплащането чрез банков превод следва да се извърши в срок от 2 /два/ работни дни от датата на заявяване на Поръчката, като Потребителят укаже в "Основание за плащане" номера на поръчката. Стоките / Услугите ще бъдат изпратени само след получаване на плащането;

  Ленсес БГ“ ООД
  ОББ, София
  BIC: UBBSBGSF
  IBAN: BG28UBBS80021087726520

 • Наложен платеж: Плащането се извършва чрез заплащане от Вас на куриера при доставка;
 • ePay Credit Card: Плащането се извършва онлайн чрез използване на кредитна или дебитна карта. Картите, с които може да се разплаща са както следва: VISA, MasterCard, Maestro, American Express.
 • PayPal: Плащането се извършва в портала https://www.paypal.com, чрез регистрация.

С цел правилното съставяне на фактурата за съответната Поръчка, Потребителят е длъжен непрекъснато да актуализира данните в Потребителския си профил. Той е длъжен да прегледа информацията, посочена в съответната Поръчка, за да се убеди, че те са пълни, верни и точни.

В случай на плащания по банков път, чрез ePay Credit Card, ePay Standard, PayPal, MyOpticOnline не носи каквато и да е отговорност за каквито и да е разходи във връзка с банкови такси, комисионни или други допълнителни плащания във връзка със самата транзакция, както и в случаите на обмен на валута, прилагани от банката, издала картата на клиента, в случаите в които валутата е различна от BGN. Разходите, свързани с подобни плащания са единствено за Ваша сметка.

ДОСТАВКА И СРОКОВЕ

 

Стоките се доставят до посочен от Вас адрес на територията на Република България, Гърция и Румъния. Стоките Ви се доставят на ръка срещу подпис.

Доставките в населените места извън гр. София се извършват чрез куриерска фирма „Спиди“ АД. Доставките извън гр. София се извършват с куриер в работни делнични дни (от понеделник до петък) в интервала 10.00 -17.30 часа. Не се извършват доставки в събота, неделя и през празнични дни и официални празници.

Доставките за гр. София се извършват от куриери на куриерска фирма „Спиди“ АД в интервала 11:30ч. - 17:00ч. само в делнични дни (от понеделник до петък). 

Вие няма да получите обаждане предварително преди да бъде посетен адресът. Желателно е, да дадете адрес или удобен за вас офис на куриерска фирма  „Спиди“ АД, на който може да получите стоката.

При невъзможност за доставка при първо посещение на посочения от Вас адрес, не по вина на MyOpticOnline и/или куриера (в случай, че няма никой на адреса и др. подобни), той Ви оставя известие, в което посочва телефон за връзка, на който Вие следва да се обадите в срок до 2 /два/ работни дни, за да бъде уточнен нов срок за доставката. При невъзможност за доставка и при второ посещение, поръчката се отменя, като в този случай като санкция за неизпълнението от Ваша страна, MyOpticOnline задържа всички заплатени от Вас суми. Това се отнася и за случаите, когато Вие неоснователно откажете да приеме дадена доставка.

В случай, че Вие потвърдите писмено желанието си да получите стоките и след като не сте били намерени на посочения от Вас адрес, Вие поемате за своя сметка разходите по новата доставка. Разходите по транспорта се заплащат при получаване на стоката.

Сроковете за доставка на Стоките са, както следва:

 • За доставка в рамките на България – до 3 /три/ работни дни. За някои населени места срокът за доставка може да надхвърля тук посочените 3 /три/ работни дни в зависимост от условията за доставка на куриерската фирма за съответните населени места;
 • За доставки в Румъния и Гърция – до 5 /пет/ работни дни. За някои населени места в тези две държави срокът за доставка може да надхвърля тук посочените 5 /пет/ работни дни в зависимост от условията за доставка на куриерската фирма за съответните населени места

Цената за доставка на продуктите на обща стойност под 60.00 лв. е 6.00 лв., като при поръчка на продукт се плаща сумарно, а не по отделно за всеки продукт. Когато правите поръчка, цената за доставка се отбелязва допълнително.

След като сте направили поръчка, ще получите няколко електронни писма, които отразяват статусите на поръчката Ви.

Значение на статусите

 • Чакаща - Поръчката е получена и ще бъде проверена и обработена от наш оператор (коректност на параметри на продукта, наличности, плащане, адрес за доставка, телефон за връзка, данни)
 • На изчакване (On hold) - поръчката е получена, няма движение по нея, не е обработена. Възможно е да се очаква допълнителна информация или е временно спряна.
 • Изпратена - Поръчката отговаря на необходимите изисквания и продуктите са налични. Поръчката е изпратена до вас с необходимата информация.
 • Отказана - Поръчката е отказана.
 • Приключена (Complete) - Поръчката е получена от клиента и платена.
 • Затворена (closed) - Поръчката е затворена/сторнирана.
 • Фактура - Получено плащане по поръчката ви.

Някои от статусите са информативни и не са задължителни. Вие ще бъдете автоматично уведомявани от нашата система за движението на вашата поръчка.

В случай, че потребителят потвърди писмено желанието си да получи поръчания продукт и след като не е бил намерен на посочения от него адрес, той поема за своя сметка разходите по новата доставка. Разходите по транспорта се заплащат при получаване на стоката.

При изчерпване на количества от заявените продукти, MyOpticOnline не носи отговорност. На потребителя се предоставя възможност за изчакване на нова доставка или получава предложение за алтернативни продукти. При невъзможност да бъде осигурен заявеният артикул, потребителят се информира чрез електронна поща.

 

 

Обадете ни се
0892 222 029
Пишете ни Как да поръчам очила онлайн? Често Задавани Въпроси Принт Пробвай Промо