MyOpticOnline - магазин за диоптрични и слънчеви очила
Безплатна доставка

Доставките се извършват единствено с куриерска фирма Speedy!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България за всяка една поръчка на стойност над/или 60,00лв. 

Вижте още в Доставки и Плащане.

Включени стъкла

Всяка една диоптрична рамка включва в цената си бели еднофокусни сферични стъкла Eco 1.5 с твърдо покритие Safe. Прочетете повече за включените стъкла към рамките тук.

100% автентичност

Зад този сайт стоят професионални консултанти оптици и оптометристи с дългогодишен опит. Тук ще намерите висок стандарт на обслужване, качество и надеждност. Очилата са 100% оригинални с доказан произход, диоптричните стъкла са от най-високо качество, а слънчевите очила са със 100% UV защита. Имаме над 20 годишен опит в оптичния сектор, затова можете да разчитате на качествено обслужване и професионално решение на всяка Ваша зрителна нужда.

 

 

            

bg
0

Как да поръчам?

Поръчването на очила и продукти от онлайн оптика MyOpticOnline е бързо и лесно. За целта, Вие можете да се регистрирате, за да се възползвате от всички предимства на регистриран потребител. Регистрацията е безплатна. Можете да поръчате и без регистрация!

 

step 1

 

Първа стъпка: Можете да поръчате и без регистрация! “Пробвай онлайн”, за да видите как ще Ви седи на лицето новата рамка. Ако имате в момента рамка за очила и се чувствате комфортно с нея и ако знаете размерите на сегашната си рамка, можете да насочите Вашето търсене на рамка за очила спрямо размера на досегашните си очила;

   

 

 

 

step 2

 

Втора стъпка: избетере дали искате да купите само рамка за очила (без стъкла) или желаете да имате нови очила с монтирани стъкла;  

   

 

 

 

step 3

 

Трета стъпка: в случай, че искате да продължите и да изберете стъкла към Вашата нова рамка, трябва да посочите  предназначението на Вашите бъдещи очила:

-       за близо / за четене;

-       за постоянно / за далеч;

-       за близо и далеч / прогресивни;

-       за компютър / за офис работа;

-       слънчеви с диоптър;

   

 

                                                                     

 

step 4

 

Четвърта стъпка: трябва да въведете стойностите от Вашата рецепта, предписана Ви от очен лекар (офталмолог) или измервания (зрителен тест) от оптометрист;

 

 

 

 

step 5

 

Пета стъпка: Изберете какви да бъдат новите Ви лещи: бели (прозрачни), фотохромни (потъмняват спрямо дневната светлина) или постоянно оцветени (слънчеви) лещи.

   

 

След като преминете през тези стъпки системата на MyOpticOnline ще предложи само подходящите за Вас лещи спрямо избраната рамка и посоченaтa от Вас информация. Можете да филтрирате избора на лещи спрямо дебелина, покрития и дизайн.    

 

 

Уважаеми клиенти,

 

Моля имайте предвид, че доставките се извършват единствено с куриерска фирма Speedy!

 

 

 

 

 

 

 

 

Обадете ни се
0892 222 029
Пишете ни Как да поръчам очила онлайн? Често Задавани Въпроси Принт Пробвай Промо