MyOpticOnline - магазин за диоптрични и слънчеви очила
Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България за всяка една поръчка на стойност над/или 50,00лв. 

Вижте още в Доставки и Плащане.

Включени стъкла

Всяка една диоптрична рамка включва в цената си бели еднофокусни сферични стъкла Eco 1.5 с твърдо покритие Safe. Прочетете повече за включените стъкла към рамките тук.

Пробвай онлайн

Уникално! „Сложете“ очилата и вижте как ще изглеждате с тях!

Прикачете Ваша снимка, намираща се на компютъра Ви или направете нова с уебкамера.

Можете да сравнявате измежду няколко избрани снимки и/или рамки.

Много е лесно, само следвайте указанията тук.

 

 

            

bg
0

Как да поръчам?

Поръчването на очила и продукти от онлайн оптика MyOpticOnline е бързо и лесно. За целта, Вие можете да се регистрирате, за да се възползвате от всички предимства на регистриран потребител. Регистрацията е безплатна. Можете да поръчате и без регистрация!

 

step 1

 

Първа стъпка: Можете да поръчате и без регистрация! “Пробвай онлайн”, за да видите как ще Ви седи на лицето новата рамка. Ако имате в момента рамка за очила и се чувствате комфортно с нея и ако знаете размерите на сегашната си рамка, можете да насочите Вашето търсене на рамка за очила спрямо размера на досегашните си очила;

   

 

 

 

step 2

 

Втора стъпка: избетере дали искате да купите само рамка за очила (без стъкла) или желаете да имате нови очила с монтирани стъкла;  

   

 

 

 

step 3

 

Трета стъпка: в случай, че искате да продължите и да изберете стъкла към Вашата нова рамка, трябва да посочите  предназначението на Вашите бъдещи очила:

-       за близо / за четене;

-       за постоянно / за далеч;

-       за близо и далеч / прогресивни;

-       за компютър / за офис работа;

-       слънчеви с диоптър;

   

 

                                                                     

 

step 4

 

Четвърта стъпка: трябва да въведете стойностите от Вашата рецепта, предписана Ви от очен лекар (офталмолог) или измервания (зрителен тест) от оптометрист;

 

 

 

 

step 5

 

Пета стъпка: Изберете какви да бъдат новите Ви лещи: бели (прозрачни), фотохромни (потъмняват спрямо дневната светлина) или постоянно оцветени (слънчеви) лещи.

   

 

След като преминете през тези стъпки системата на MyOpticOnline ще предложи само подходящите за Вас лещи спрямо избраната рамка и посоченaтa от Вас информация. Можете да филтрирате избора на лещи спрямо дебелина, покрития и дизайн.    

 

 

 

 

Обадете ни се
0892 222 029
Пишете ни Как да поръчам очила онлайн? Често Задавани Въпроси Принт Пробвай Промо