MyOpticOnline - магазин за диоптрични и слънчеви очила
Безплатна доставка

Доставките се извършват единствено с куриерска фирма Speedy!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България за всяка една поръчка на стойност над/или 60,00лв. 

Вижте още в Доставки и Плащане.

Включени стъкла

Всяка една диоптрична рамка включва в цената си бели еднофокусни сферични стъкла Eco 1.5 с твърдо покритие Safe. Прочетете повече за включените стъкла към рамките тук.

100% автентичност

Зад този сайт стоят професионални консултанти оптици и оптометристи с дългогодишен опит. Тук ще намерите висок стандарт на обслужване, качество и надеждност. Очилата са 100% оригинални с доказан произход, диоптричните стъкла са от най-високо качество, а слънчевите очила са със 100% UV защита. Имаме над 20 годишен опит в оптичния сектор, затова можете да разчитате на качествено обслужване и професионално решение на всяка Ваша зрителна нужда.

 

 

            

bg
0

Включени стъкла в цената на рамката

my optic online

В цената на всяка една диоптрична рамка са включени диоптрични бели еднофокусни стъкла (лещи) Eco 1.5 с твърдо покритие Safe. Стъклата са с марка MyOptic. Включените в обявената цена на очилата стъкла са в следния диапазон: от Sph.+6.00 до Sph.-6.00 и до Cyl.-2.00 (равносилно на от Sph.+4.00 до Sph.-8.00 с Cyl. до +2.00). Системата на сайта е автоматична и ще предложи за Вас от тези пакетни условия (рамка с включени в цената стъкла) единствено в случай, че има подходящи такива в посочения диоптричен диапазон съгласно диоптрите от рецептата Ви, които да могат да бъдат монтирани на избраната от Вас рамка за очила и съобразени с междузеничното Ви разстояние от рецептата. Ако не са налице тези изисквания не се отказвайте, тъй като ценовите предложения за стъкла са атрактивни и изгодни и в никакъв случай не са за сметка на качеството.

Стъклата, които са включени в цената на рамката са базово решение и не са подходящи за работа с компютър, тъй като са само с твърдо покритие, което единствено ограничава надраскванията по повърхността. Тези стъкла не предпазват от електромагнитно лъчение и нямат нанесено Computer или ComputerBlue покритие на повърхността.

 

Обадете ни се
0892 222 029
Пишете ни Как да поръчам очила онлайн? Често Задавани Въпроси Принт Пробвай Промо