MyOpticOnline - магазин за диоптрични и слънчеви очила
Безплатна доставка

Доставките се извършват единствено с куриерска фирма Speedy!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България за всяка една поръчка на стойност над/или 60,00лв. 

Вижте още в Доставки и Плащане.

Включени стъкла

Всяка една диоптрична рамка включва в цената си бели еднофокусни сферични стъкла Eco 1.5 с твърдо покритие Safe. Прочетете повече за включените стъкла към рамките тук.

100% автентичност

Зад този сайт стоят професионални консултанти оптици и оптометристи с дългогодишен опит. Тук ще намерите висок стандарт на обслужване, качество и надеждност. Очилата са 100% оригинални с доказан произход, диоптричните стъкла са от най-високо качество, а слънчевите очила са със 100% UV защита. Имаме над 20 годишен опит в оптичния сектор, затова можете да разчитате на качествено обслужване и професионално решение на всяка Ваша зрителна нужда.

 

 

            

bg
0

Условия за връщане и замяна на стоки

Гаранция и рекламации
Гарантирана автентичност на продуктите

Ние, от MyOpticOnline декларираме, че всички обявени в този Електронен Магазин продукти са автентични и ни се предоставят директно от производителя или официален дистрибутор. За по-голяма сигурност всяка пратка се инспектира индивидуално.
Ако все пак имате съмнения за определен продукт, моля не се колебайте и се свържете с нас.

„Ленсес БГ“ ООД предоставя следната търговска гаранция на корекционните лещи и определя реда за предявяване на рекламации при доказани гаранционни събития.

- посетете: https://myopticonline.com/warranty   или  сканирайте QR кода: 

                                                                                                                                 

Можете да предявите рекламация и при следните случаи:
Констатирани липси в окомплектовката на получените продукти спрямо направената поръчка – само в момента на получаване на доставката.
Несъответствие в параметрите или марката на поръчания продукт след оглед на място – само в момента на получаване на доставката.

Отказ от продукт

Вие, като потребители, имате право да се откажете от поръчаните продукти в срок от 14 работни дни от получаване на продуктите в случай, че те не са използвани, не е нарушавана целостта на опаковката им и са във вида, в който са получени и при условията по чл.55 от ЗЗП. Може да използвате  прикачения ТУК стандартен формуляр за отказ
За доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания - очила с диоптри посочени от клиента се прилага т. 3 от чл. 57.

При констатация на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на продукта и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов, или да възстановим заплатената от Вас стойност на продукта, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ.
След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на продукта, не се поемат гаранции за този продукт от наша страна. При тези условия, транспортните и други разходи по получаване и връщане на продукта са за сметка на потребителя.


При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.
При нарушения във външния вид на продукта, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Връщане на стока

Адресът на който да изпратите обратно закупените от Вас продукти е: гр. СОФИЯ 1172 ул. 157 №1, ет 5. - до Ленсес БГ ООД. Разходите по транспорта (куриерски такси) на върнати продукти се поемат от купувача. След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.

Възстановяване на пари при отказ

След като получим обратно върнатите от Вас продукти, ние ще възстановим сумата в срок от:

● до 30 дни при плащане с кредитна или дебитна карта. Ще получите парите обратно по картовата си сметка.

● до 15 дни при плащане с наложен платеж. Ще получите парите обратно по куриер с пощенски запис.

MyOpticOnline следва международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България. Всеки клиент може да върне получената от него поръчка, според нашата "Политика за връщане и замяна" на стоки.

Важна информация

Желателно е когато връщате за замяна или отказ стоки да бъдат опаковани максимално близко до начина по който са Ви били изпратени от нас. Така шансовете да бъдат повредени по време на транспорт намаляват значително.

Поръчки доставени с „Безплатна доставка” не могат да бъдат върнати отново с безплатна доставка. Клиентът е нужно да заплати предварително куриерската такса.

MyOpticOnline си запазва правото да променя настоящата Политика за връщане и замяна по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящата Политика за връщане и замяна важат за онлайн магазин MyOpticOnline и за неговите клиенти (купувачи). С публикуването на евентуални промени в условията, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.

Политиката за връщане и замяна на стоки е част от Общите условия.

Обадете ни се
0892 222 029
Пишете ни Как да поръчам очила онлайн? Често Задавани Въпроси Принт Пробвай Промо